Stichting KEES

KEES is in 2009 opgericht in Utrecht onder Stichting evenementen/festivals (Stef) en stond toen voor Kennis van Evenementen door Educatie en Support. Inmiddels zijn we ‘gewoon’ KEES en bieden we onder Stichting KEES (NL) onze diensten landelijk aan. 

KEES vindt dat je vrijwilligers moet bedanken, maar ook dat ieder individu binnen deze onmisbare groep slim ingezet moet worden. Dat is goed voor de culturele sector en prettig voor de vrijwilliger. Om hierbij te helpen biedt KEES diensten aan binnen de thema’s trainen, werven, adviseren en coördineren. Dit doen we met een vast team van vijf medewerkers, die samenwerken met ruim twintig professionele trainers, coaches en vrijwilligerscoördinatoren.

KEES staat bij de KvK ingeschreven onder Stichting KEES (NL), nummer 66728886. Fiscaalnummer NL856675544. Het bestuur zet zich onbezoldigd in en wordt gevormd door Hessel Koster, Lise van den Hout en Jolien Merks. De stichting wordt financieel gesteund door Rabobank Utrecht, gemeente Utrecht en Janivo Stichting. Download het beleidsplan.

Kees-team

Janine Bekker

Coördinator marketing & communicatie

Mail Janine

partners VAN
LEKKER SAMENWERKEN.

lees meer

Contactgegevens

KEES-kantoor
Europalaan 2
3526 KS Utrecht

info@keescultuurvrijwilligers.nl
06 55 01 89 31