Samenwerkingen

Samenwerken doen we bij KEES veel en graag. We zoeken met partners altijd naar een manier om winst voor cultuurvrijwilligers te behalen. Hieronder lees je meer over een aantal van deze samenwerkingen. Heb je zelf een goed idee, kom hem dan snel met ons delen!

kees en Festivalroosters.nl

Festivalroosters is hét online-roosterprogramma voor vrijwilligerscoördinatie. Via de inschrijfmodule schrijven medewerkers zich in. Met de roostermodule maken coördinatoren gemakkelijk teams en bijbehorende roosters aan.

Schaf Festivalroosters aan via KEES en krijg er gratis uitleg en support bij.

Mail ons

kees en VNPF

De Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF) behartigt de collectieve belangen van de poppodia en –festivals van Nederland. Een sector waarin duizenden vrijwilligers actief zijn. Vanaf heden kun je als podium of festival via VNPF bij KEES terecht voor al je vragen op het gebied van vrijwilligersbeleid en -coördinatie.

KEES en Creative College

Op het Creative College van ROC Midden-Nederland leren studenten van de opleiding Evenementenorganisatie hoe ze bezoekers een onvergetelijke dag kunnen bezorgen. En waar leer je dit nu beter dan in de dagelijkse praktijk! Daarom gaan deze enthousiaste studenten aan de slag op KEES-evenementen. Bovendien vullen ze hun vrije studieruimte met klussen uit onze vacaturebank.

Wil je als opleiding ook samenwerken met KEES? Stuur een e-mail naar info@keescultuurvrijwilligers.nl.

KEES en UUT

UUT is verliefd op Utrecht! Op UUT.nl lees je verhalen over initiatieven en mensen die Utrecht mooi maken. De rode draad? Alles wat raakt, in Utrecht. KEES, geboren en getogen in de domstad, kan zich helemaal vinden in deze voorliefde. Go Uut!

Maandelijks maakt KEES een selectie van de leukste culturele vrijwilligersklussen in Utrecht. UUT brengt deze onder de aandacht van een gretig publiek.

KEES en Welkom in Utrecht

Welkom in Utrecht brengt vluchtelingen die wonen in Utrecht in contact met mensen uit de regio en andersom. Er worden activiteiten aangeboden door, voor en met vluchtelingen. Aan zo’n prachtig initiatief werkt KEES graag mee.

Vrijwilligerscoördinatoren van KEES zetten zich in (jonge) statushouders te verwelkomen in ons team. Met liefde maken wij ruimte en tijd vrij voor deze bijzondere doelgroep.