Masterclass door Kiki Schippers

De energieboost die je nodig hebt om in 2018 je culturele project te laten slagen! Tijdens de volgende KEES-masterclass vertelt cabaretière Kiki Schippers over gemaakte fouten en de daaruit voortvloeiende successen. Meld je nu gratis aan voor deze inspirerende en gratis toegankelijke masterclass op 15 februari in Utrecht!

Als cultureel (project)vrijwilliger kom je bij het opzetten en laten slagen van culturele projecten de nodige obstakels tegen. Hoe ga je daarmee om en hoe maak je van gemaakte fouten een succesverhaal? Kiki zal tijdens deze KEES-masterclass, met de nodige humor, vertellen over haar avonturen als cultureel ondernemer en hoe zij, met vallen en opstaan, succes heeft geboekt. Met deze masterclass hopen we jou de nodige energie en inspiratie te bezorgen om in 2018 je eigen culturele project te laten slagen!

Wil je erbij zijn? De masterclass is gratis voor (project)vrijwilligers. Wel lezen we graag waarom jij bij de masterclass aanwezig moet zijn (los van dat het leuk is :)). Klik op onderstaande aanmeldknop of stuur een mail naar info@keescultuurvrijwilligers.nl o.v.v. Masterclass Kiki Schippers. Laat ons weten wie je bent, wat je doet (of deed) in een vrijwillige functie en waarom je graag de masterclass wilt bijwonen. Heb je een vraag voor Kiki? Zet hem alvast op de mail, dan kan ze zich goed voorbereiden.

Over Kiki Schippers
Kiki Schippers won eind 2014 de Publieksprijs én de Persoonlijkheidsprijs bij Cameretten. In 2015 ging haar eerste avondvullende programma in première en dat werd lovend ontvangen. Ook op de radio is ze inmiddels een vast geluid met haar stekelige bijdrages aan actualiteitenprogramma’s als Spijkers met Koppen. NRC zag een ‘Intrigerend talent, verrassend en veelzijdig‘ en Theaterkrant oordeelde: ‘Liedjes schrijven en zingen, dát kun je aan Schippers overlaten’. In 2017 won ze de Annie M.G. Schmidtprijs voor het lied ‘Er Spoelen Mensen Aan’.

Na haar debuutprogramma ging ze naar Argentinië en speelde ze met haar band op de Parade en in de theaters. In 2018 begint ze aan haar tweede avondvullende voorstelling: ‘WAAR’.

Misschien ken jij Kiki wel van haar prachtige loflied voor Eberhart van der Laan in Pauw.