PowerPoint Karaoke

PowerPoint Karaoke horen we je denken, heb je daar ook zangkunsten voor nodig? Nee hoor, maar als jij je presenteerskills wilt aanscherpen dan raden wij de training PowerPoint Karaoke zeker aan!

Powerpoint karaoke

Presenteren, hoe doe je dat goed? Of je nou als projectvrijwilliger met zelfverzekerdheid je projectplan wilt presenteren of als rondleider voor een groep je boodschap moet overbrengen, leren presenteren is iets waar je tijdens je vrijwilligersloopbaan nooit spijt van zal krijgen!

KEES-trainer Nathan de Groot gaat je op 17 januari daarbij helpen, met de training PowerPoint Karaoke! Tijdens de training leer je zelfverzekerd te presenteren, met overtuiging je boodschap over te brengen en te improviseren. Je leert stapsgewijs hoe je creativiteit en structuur succesvol kan inzetten bij elke presentatie. Super handig!

Trainer

Nathan de Groot is organisator, presentator en trainer. Sinds 2010 traint hij professionals om inspirerend en overtuigend te presenteren. Nathan heeft PowerPoint Karaoke ooit ervaren bij De Mus in een Amsterdams theater. Het concept heeft hij uitgebouwd tot een interactieve workshop. Fun fact: Nathan was in 2016 juryvoorzitter bij het Nederlands Kampioenschap PowerPoint Karaoke.

Aanmelden

Klik onderaan deze pagina op ‘aanmelden voor deze training’ en vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in. Geef daarbij ook een duidelijke reden op waarom je de training wilt volgen en waar je het voor gaat gebruiken. Vergeet ook niet te vermelden waar je vrijwilligerswerk doet of hebt gedaan. Na je aanmelding ontvang je van ons binnen 5 werkdagen een bevestiging.