PRO-TRAINING DRAAIBOEK EN LOCATIEMANAGEMENT

Alle touwtjes in handen hebben tijdens een festival, zou jij dat ook wel willen? Aspirant (assistent-)locatiemanagers en productieassistenten, de pro-training ‘Draaiboek en locatiemanagement’ is voor jullie!

draaiboek en locatiemanagement

Deze KEES-training vertelt je alles over de uitvoering van een festival. We hebben zoveel te bespreken dat we de training verspreiden over twee avonden: één avond vindt plaats op 8 augustus en gaat over locatiemanagement, de tweede avond op 15 augustus gaat over draaiboeken.

Locatiemanagement is een verantwoordelijke en veelzijdige taak die op alle festivals en evenementen terugkomt. Als (assistent-)locatiemanager heb je met veel verschillende partijen te maken: leveranciers, publiek, pers, gasten, vrijwilligers en artiesten. Aan jou de taak om alles zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen.

Tijdens de eerste trainingsavond ga je aan de slag met diverse casussen uit het werkveld. Zo leer je waar je prioriteiten (zouden moeten) liggen en wat je verantwoordelijkheden zijn.

Op de tweede avond leer je werken met draaiboeken. Hoe lees je een draaiboek, hoe maak je een draaiboek in bijvoorbeeld Excel, en waar moet je op letten? Het wordt aangeraden om een laptop mee te nemen naar dit deel van de training.

TRAINER

De training ‘Draaiboek en Locatiemanagement’ wordt gegeven door KEES-trainer Eveline de Jong. Eveline is professioneel trainer en heeft veel ervaring in het culturele veld, o.a. als producent van het Gala van de Nederlandse Film. Ook ontwikkelde zij productieconcepten voor het Waterliniefestival en Momento.

PRO-TRAINING?

Een pro-training is geschikt voor ervaren (project)vrijwilliger die meer willen. Verwacht van pro-training meer verdieping dan de basis en trek je eigen project naar een hoger niveau. Met de kleine bijdrage die we hiervoor vragen, halen we de beste leermeesters in huis.

AANMELDEN

Klik onderaan deze pagina op ‘aanmelden voor deze training’ en vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in. Geef bij je aanmelding een motivatie op waarom je de training wilt volgen en waar je het voor gaat gebruiken. Vergeet ook niet te vermelden waar je vrijwilligerswerk doet of hebt gedaan. Na je aanmelding ontvang je van ons een aanmeldbevestiging. Daarin staan de simpele stappen die je moet ondernemen om je inschrijving definitief te maken.

Let op! Deze training bestaat uit twee delen. We gaan er vanuit dat je beide data aanwezig bent. De training zal plaatsvinden op 8 en 15 augustus 2018.

Lees hier de algemene voorwaarden van deze pro-training, bijvoorbeeld over hoe het werkt als je onverwacht verhinderd bent. Je gaat akkoord met de voorwaarden door het aanmeldformulier in te vullen en te verzenden.