KEES-coach

Een KEES-coach biedt projectvrijwilligers gratis coaching. De professional deelt zijn ervaring, netwerk, tips en tricks om jouw fondsenwerving, marketingstrategie of bijvoorbeeld productie naar een hoger niveau te tillen. In een aantal sessies helpt hij een vraagstuk te beantwoorden. Dit leidt dan bijvoorbeeld tot een verbeterde organisatiestructuur, een flyer, een veiligheidsplan, een (crowdfunding)actie of een subsidieaanvraag.

De KEES-coach is er voor projectvrijwilligers (zowel individuen als een afdeling) die het leuk en nuttig vinden om bij hun activiteiten geholpen te worden. Ze organiseren een event of zetten zich op structurele wijze in voor een culturele organisatie. Van nieuwe dingen leren worden ze gelukkig. Misschien ben je het zelf wel?

Zij gingen je o.a. voor

Marketing en communicatie-goeroe Coralie den Adel (Het Huis, Boulevard festival, PITCH en meer) coachte het nieuwe initiatief Vloeken in de Kerk naar een 106% eindstand op Voordekunst.

Als Sponsorship & Funding Coördinator bij de VPRO en oud-fondsenwerver bij De Balie hielp Wim Amels de Utrecht Popprijs met het opzetten van een sponsorplan.

Huistrainer en -coach Rob van Doggenaar (Le Tour Utrecht, Sharing Arts Society, Utrechts Festivaloverleg en meer) begeleidde het landelijk bestuur van Stukafest in hun zoektocht naar een verbeterde organisatiestructuur.

Wil je ook een coach? Stuur een mail naar info@keescultuurvrijwilligers.nl

over -coach

"Het was erg waardevol om te sparren en de diepte in te gaan over hoe je dingen verwoordt en overbrengt. ik WEET zeker dat ik in de toekomst bij Wim kan aankloppen voor advieS."

Daan Lustenhouwer, Utrecht popprijs

over -coach

“Als gezelschap in ontwikkeling was dit traject enorm waardevol. Het dwingt ons scherp na te denken over wie we zijn, waar we voor staan en wie onze doelgroep is. Dat maakt onze focus scherper en verdiept wat we doen.”

alinde hoeksma, vloeken in de kerk