Coördinatie

Wil je coördinatie met beleid, goede aansturing en betrouwbare vrijwilligers? Besteed je vrijwilligerscoördinatie dan uit aan KEES. KEES werkt met ervaren coördinatoren en enthousiaste vrijwilligers. 

Wij zijn trots op ‘onze’ vrijwilligers: ze zijn enthousiast, behulpzaam en leergierig. Hun diversiteit brengt een unieke en gezellige teamsfeer mee. Wij zijn blij met hen en zij met ons! Daar doen we graag ons best voor, en zo hoort dat ook. Door ervaren vrijwilligerscoördinatoren en sub-coördinatoren worden ze goed voorbereid en begeleid op de dag zelf.

De vrijwilligerscoördinatoren werken als volwaardige teamleden mee binnen jouw team. Dit betekent dat jij invloed hebt op wie er bij je komt werken. KEES is geen afstandelijke leverancier, maar een kleine betrouwbare en betrokken organisatie. Het systeem van hoofd en assistent, zorgt ervoor dat je geen tijd kwijt bent aan het werven van nieuwe coördinatoren en dat kennis niet verloren gaat. Samen met een groot bestand van vrijwilligers zorgt dit voor een efficiënte aanpak, waardoor er tijd over blijft voor heldere communicatie met en persoonlijke begeleiding van vrijwilligers. Zo kunnen we oog houden voor bijvoorbeeld doorgroeiwensen en -kansen. En natuurlijk maken we er altijd een feestje van!

Hebben we je interesse gewekt? Dan zijn er verschillende opties. Zo neemt KEES voor sommige festivals de gehele coördinatie over (werven, selecteren, roosteren & coördineren op de vloer). Voor anderen werven & roosteren we alleen een bepaald team. Het is belangrijk voor KEES dat de vrijwilligers niet worden ingezet ter vervanging van betaalde krachten. Bovendien werken wij graag samen met organisaties die een warm hart hebben voor hun vrijwilligersteam, net zoals wijzelf.

Vrijwilligerscoördinatie is een vak. KEES is een keurmerk van goede coördinatie. Dit betekent dat we werken met professionals en er kosten komen kijken bij het uitbesteden van je coördinatie aan KEES. Heb je die financiële ruimte en zie je een samenwerking wel zitten? Neem dan voor meer informatie contact op met Hanneke Hulshof (hanneke@keescultuurvrijwilligers.nl).

COÖRDINATIE DOOR

"vorig jaar meegedaan als vrijwilliger bij soccerrocker. bestefestivalvandewereld! heb nu al zin in aanstaande editie!"

onbetaalbare vrijwilliger

COÖRDINATIE DOOr

"KEES werft en zorgt voor de vele bfu-vrijwilligers. mensen krijgen de kans om zich te ontwikkelen bij dit festival en daar wordt zowel de productie als de vrijwilliger beter van."

Camiel de kruijf, bevrijdingsfestival utrecht

COÖRDINATIE DOOR

"Als kleinschalig festival zijn we ontzettend blij met KEES. Door onze crewcoördinatie uit te besteden weten we zeker dat het goed komt en hoeven we ons (bijna) nergens zorgen over te maken. Het zijn fijne collega's die denken aan wat wij vergeten."

Adriaan woudstra, Soccerrocker