Deep Impact

DEEP IMPACT: AUTISME, ZO GEK NOG NIET

 

Over autisme bestaan veel vooroordelen. En misverstanden. Dit leidt tot miscommunicatie, onrealistische verwachtingen, onbegrip of zelfs uitsluiting. Dat is vervelend voor de persoon met autisme, en betekent gemiste kansen voor organisaties om deze neurodivergenten als vrijwilliger in te zetten.

In deze training creëren we meer helderheid over wat het Autisme Spectrum is. En wat dat betekent voor de persoon met autisme. We helpen je om te begrijpen wat dat van jou en jouw organisatie vraagt.  Dat helpt om blij te worden van en met deze doelgroep als vrijwilliger bij jouw organisatie.

Deze training wordt gegeven door Marjan Willemsen. Zij werkt niet alleen als trainer voor KEES, maar ook bij Vanuit Autisme bekeken als trainer voor de autisme-ambassade. Daar traint zij werknemers tot belangenbehartiger van en aanspreekpunt voor autisme binnen hun organisatie. Ook werkt zij als levensloopbegeleider voor mensen met autisme. Zij deelt haar kennis over autisme in deze actieve en soms verrassende workshop.