Samenwerkingen

Samenwerken doen we bij KEES veel en graag. We zoeken met partners altijd naar een manier om winst voor cultuurvrijwilligers te behalen. Hieronder lees je meer over een aantal van deze samenwerkingen. Heb je zelf een goed idee, kom hem dan snel met ons delen! Wil je je vrijwilligerscoördinatie door KEES laten uitvoeren, kijk dan hier.

kees en VNPF

De Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF) behartigt de collectieve belangen van de poppodia en –festivals van Nederland. Een sector waarin duizenden vrijwilligers actief zijn. Sinds eind 2017 kun je als podium of festival via VNPF bij KEES terecht voor al je vragen op het gebied van vrijwilligersbeleid en -coördinatie.

KEES EN FESTIVALROOSTERS.NL

Festivalroosters is hét online-roosterprogramma voor vrijwilligerscoördinatie. Via het aanmeldsysteem schrijven (oud-)medewerkers zich in. Binnen het roostermenu maken coördinatoren gemakkelijk teams en bijbehorende roosters aan.

Via KEES is er tevens uitleg en support beschikbaar. 

Mail ons

 

KEES en Creative College

Op het Creative College van ROC Midden-Nederland leren studenten van de opleiding Evenementenorganisatie hoe ze bezoekers een onvergetelijke dag kunnen bezorgen. En waar leer je dit nu beter dan in de dagelijkse praktijk! Daarom gaan deze enthousiaste studenten aan de slag op KEES-evenementen. Bovendien vullen ze hun vrije studieruimte met klussen uit onze vacaturebank.

Wil je als opleiding ook samenwerken met KEES? Stuur een e-mail naar info@keescultuurvrijwilligers.nl.

KEES en Welkom in Utrecht

Welkom in Utrecht brengt vluchtelingen die wonen in Utrecht in contact met mensen uit de regio en andersom. Er worden activiteiten aangeboden door, voor en met vluchtelingen. Aan zo’n prachtig initiatief werkt KEES graag mee.

Vrijwilligerscoördinatoren van KEES zetten zich in (jonge) statushouders te verwelkomen in ons team. Met liefde maken wij ruimte en tijd vrij voor deze bijzondere doelgroep.

kees en studievereniging akt

AKT is de studievereniging van Media en cultuur aan de Universiteit Utrecht. Met diverse activiteiten leggen ze een verbinding tussen de theorie van de opleiding en de praktijk van de cultuursector. Wij zijn fan!

Leden van AKT worden op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures en krijgen korting op pro-trainingen van KEES. Op die manier doen de studenten ervaring op en bouwen ze aan hun cv.