Borrel vrijwilligers coördinatoren festivals

Als vrijwilligerscoördinator bij een festival of evenement opereer je vaak zelfstandig. Het is fijn om af en toe vragen en ervaringen te kunnen delen. Hiervoor organiseren wij een paar keer per jaar een informele bijeenkomst. Elke keer zijn we ergens anders te gast.

host: SAIL Amsterdam

Voor de volgende (borrel)bijeenkomst voor vrijwilligerscoördinatoren zijn we van harte welkom bij het grootse evenement SAIL Amsterdam.

De vrijwilligerscoördinator van SAIL Amsterdam start met een kijkje in eigen keuken. Daarna is er ruimte voor gesprek. Input voor bespreekpunten is van harte welkom.

De bijeenkomst is specifiek bedoeld voor vrijwilligerscoördinatoren van festivals & evenementen. Ze werken mee in projectteams en houden zich in ieder geval bezig met werving, selectie en inroosteren van vrijwilligers. Voel je je aangesproken en heb je zin om te sparren? Meld je dan aan. Andere deelnemers zijn o.a. vrijwilligerscoördinatoren van Amsterdam Fringe, Into the Great Wide Open en LelySTART.

Aanmelden

Aanmelden is kosteloos. Het betreft een besloten (borrel)bijeenkomst en er is een maximaal aantal deelnemers. Na aanmelden ontvang je daarom nog een definitieve bevestiging van deelname.

Advies

Kun je niet bij deze borrel zijn, maar wil je wel graag advies inwinnen of voor de volgende borrel uitgenodigd worden. Kijk dan eens hier of stuur een mail naar hanneke@keescultuurvrijwilligers.nl