Pro-training Fondsenwerving

Geld in het laatje door het vinden en binden van de juiste fondsen. Hoe dien je een goede aanvraag in voor je project?

Fondsenwerving

Je bent net gestart met een mooi project, maar uitdagend is het wel: aan jou de schone taak om geld in het laatje te brengen. Je weet in de basis wat fondsenwerving inhoudt, maar hebt eigenlijk geen idee hoe te beginnen. KEES wel en geeft daarom de training fondsenwerving aan (aspirant) wervers, projectleiders en zakelijk leiders.

Tijdens de training gaan we het níet hebben over de vele fondsen waar je kan aankloppen, maar juist hóe je daar kan aankloppen. Hoe schrijf je een goede fondsenaanvraag? En hoe bouw je een relatie op met deze fondsen? De training staat bol van tips & tricks, maar je gaat ook zelf aan de slag met een aantal casussen.

Trainer

De training wordt gegeven door Esther Lubberding. Esther is eigenaar van EL Projectmanagement en Fondsenwerving en heeft jarenlange ervaring met het organiseren van evenementen, fondsenwerving en sponsoring in de culturele sector. Zo werkt(e) ze onder meer als directeur voor Bevrijdingsfestival Utrecht, als projectleider/ fondsenwerver voor Art Rocks en de Vrijheidscolleges en als fondsenwerver voor RAUM Utrecht, de Bevrijdingsfestivals en Cultuurhuis Kanaleneiland. Daarnaast gaf Esther enkele jaren het vak Subsidies en sponsoring op de opleiding Kunst en Economie op de HKU.

PRO-training?

Een pro-training is geschikt voor ervaren (project)vrijwilligers die meer willen. Verwacht van een 2,5 uur durende pro-training meer verdieping dan de basis en trek je eigen project naar een hoger niveau. Met de kleine bijdrage die we hiervoor vragen, halen we de beste leermeesters in huis.

Aanmelden

Klik op de button en vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in. Na je aanmelding ontvang je van ons een aanmeldbevestiging. Daarin staan de stappen die je moet ondernemen om je inschrijving definitief te maken.

Lees hier de algemene voorwaarden, bijvoorbeeld over hoe het werkt als je onverwacht verhinderd bent. Je gaat akkoord met de voorwaarden door het aanmeldformulier in te vullen en te verzenden.