Helder schrijven

Als vrijwilliger heb je vaak contact met de ‘buitenwereld’. Bijvoorbeeld via de website of een nieuwsbrief. Helder schrijven is daarom erg belangrijk!

Helder schrijven

Ben je met je vrijwilligersinitiatief een flyer aan het maken? Bouw je aan een nieuwe website? Maak je social media berichtjes voor een festival? Of zit je volop in een fondsenaanvraag? Wil je iets schrijven voor een laaggeletterde doelgroep? Overal is het belangrijk: helder schrijven! Wij geloven dat vrijwilligers door helder te schrijven (nog) meer voor elkaar krijgen. En daarom helpen we je hier graag bij. Een typische KEES-training met een beetje theorie en vooral veel zelf doen en terugkoppeling!

Trainer

Deze training wordt gegeven door Charlotte Leemans. Als projectleider van de landelijke VoorleesExpress groeide haar liefde voor vrijwilligers. Charlotte werkt nu als freelance communicatieadviseur en copywriter voor zeer diverse opdrachtgevers, van bibliotheek en Stichting Lezen & Schrijven tot autoleasebedrijf. Ook als schrijven niet je favoriete bezigheid is, gaan haar praktische handvatten je zeker helpen!

AANMELDEN

Klik onderaan deze pagina op ‘aanmelden voor deze training’ en vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in. Geef bij je aanmelding een motivatie op waarom je de training wilt volgen en waar je het voor gaat gebruiken. Vergeet ook niet te vermelden waar je vrijwilligerswerk doet of hebt gedaan. Na je aanmelding ontvang je van ons een aanmeldbevestiging en de laatste details.