Masterclass door Jos Beeren (TSC)

‘Service With a Smile’, het motto van een van de grootste evenementenbeveiligingsbedrijven van Europa: TSC Crowd Management. Maar hoe werkt dat dan? Wanneer is gastvrijheid nog leuk en wanneer wordt het lastig om nog vriendelijk te blijven lachen? 

Gastvriendelijkheid, klachtenafhandeling en soms zelfs anti-agressie spelen een grote rol in de culturele sector. Vooral de vrijwilligers op de vloer krijgen met deze thema’s te maken. Kom leren van een doorgewinterde TSC professional op evenementen en festivals!

EVENEMENTENBEVEILIGING & CROWDMANAGEMENT

Pinkpop, North Sea Jazz Festival, Lowlands, The Flying Dutch, optredens van U2 en The Rolling Stones, medewerkers van TSC Crowd Management zie je overal. Het team van TSC is verantwoordelijk voor publieksveiligheid en gastvrijheid op en rond aansprekende publieksevenementen. Ook zijn ze vaste leverancier van diverse evenementenlocaties, zoals Ziggo Dome en Afas Live. Event service, event security of bijvoorbeeld hospitality en consultancy: ze zijn van alle markten thuis.

Jos Beeren is consultant educatie & uitvoering bij TSC. Hij leidt nieuwe beveiligers op, werkt als vrijwilligerscoördinator voor Lowlands en is vaste begeleider van -jawel- K3. Wanneer hij daarover vertelt hangen wij aan zijn lippen en nu mogen jullie ook!

Waarom rennen meisjes met staartjes als eerst naar de wc als ze bij het concert aankomen en hoe ga je om met een vrijwilliger die een borrel op heeft voor zijn dienst? Wat doe je als er na een optreden een gast achterblijft die niet alleen naar huis kan en moet je nu juist wél of niet doorverwijzen bij een lastige bezoeker.

KEES-MASTERCLASS

Voor een KEES-masterclass nodigt KEES bevlogen professionals uit de culturele sector uit om anderhalf uur te komen vertellen over hun vak en vragen te beantwoorden uit de zaal. Verwacht een theateropstelling waarin je lekker kunt luisteren, maar de spreker net zo goed pittig kunt bevragen om je nieuwsgierigheid te bevredigen.

AANMELDEN

Wil je een leuke avond? Leren over publieksveiligheid & gastvrijheid van een ware master? Meld je dan aan voor deze KEES-masterclass. We vragen geen entreeprijs, maar neem voor de zekerheid wel wat euro’s mee. Achteraf kun je een bijdrage voor de organisatie geven als je het dit waard vond: pay as you like! (Helaas geen pin.)