Masterclass door Nanouche Hukker

Op social media zie je de aankonding: die ene grote artiest komt naar Ziggo Dome of Lowlands! In de tijd van bevestiging tot de daadwerkelijke show is de productie manager druk in de weer met wat de artiest en locatie nodig hebben om het event een succes te maken. Waar moet je dan precies aan denken? Leer alles over productie tijdens deze KEES-masterclass met Nanouche Hukker, productie manager bij Mojo Concerts.

KEES-masterclass

Tijdens deze masterclass duiken we in de wereld van productie. Nanouche neemt ons aan de hand van bijzondere verhalen en ervaringen mee in backstage gebieden, riders met bijzondere eisen en wat je meemaakt als contactpersoon tussen de artiest en de locatie. Daarbij moet je niet alleen denken aan of er blauwe M&M’s geregeld moeten worden maar ook zaken als podium, licht, geluid, catering, programma en crew. Als je tijdens een concert of festival niets te doen hebt, weet je dat je het goed hebt gedaan!

Verder is er ruimte om Nanouche de oren van het lijf te vragen. Hoe is ze gekomen waar ze nu is en welke lessen heeft ze geleerd? Geef je nu op voor deze KEES-masterclass!

Over de spreker:

Nanouche Hukker is zeven jaar geleden bij Mojo Concerts begonnen als productie manager voor concerten en festivals, waar ze o.a. verantwoordelijk is voor de backstage productie van festivals als Down The Rabbit Hole en Lowlands. Buiten het festivalseizoen om is Nanouche ook promoter rep (productie manager) bij shows van o.a. Rag ’n Bone Man, The War On Drugs en BTS in zalen zoals Ziggo Dome, Ahoy en AFAS Live. Daarvoor werkte ze als freelancer ook al in de evenementen branche.