Pro-training Festivalproductie

Tijdens de training ‘Festivalproductie’ ga je op zoek naar het antwoord achter de vraag: hoe komt een festival van de grond? Heb je plannen voor een festival (klein/groot, binnen/buiten, muziek/film etc.) en wil je weten waar je moet beginnen? Dan is deze pro-training een must voor jou!

FESTIVALPRODUCTIE

Bij het organiseren van een festival heeft de festivalproducent met vele partijen te maken. Welke partij schakel je waarvoor in en hoe plan je al die leveranciers logisch in je voorbereidingsdagen? Tijdens deze training volgen we een concreet festival als casus om hierachter te komen. Samen met trainer Rob en een groep van maximaal 10 deelnemers loop je het festival van begin tot eind langs en behandelen jullie onderwerpen als logistieke planning, begroting en veiligheid.

De training festivalproductie heeft als doel om jou als (project)vrijwilliger te helpen bij het organiseren van eigen evenementen. Zo ga je veilig, met kennis en gemotiveerd aan de slag.

TRAINER

Rob van Wegen is een ervaren festivalproducent en vindt dat kennis er is om gedeeld te worden. Daarom is Rob al een aantal jaar trainer bij KEES. Hij geeft hij de training op maat ‘Bakwagen rijden’ en de pro-training ‘Festivalproductie’. Als (technisch) producent voor onder meer het Nederlands Film Festival en Bevrijdingsfestival Utrecht heeft hij veel kennis over het produceren van allerlei soorten festivals.

PRO-training?

Een pro-training is geschikt voor ervaren (project)vrijwilligers die meer willen. Verwacht van een 2,5 uur durende pro-training meer verdieping dan de basis en trek je eigen project naar een hoger niveau. Met de kleine bijdrage die we hiervoor vragen, halen we de beste leermeesters in huis.

Aanmelden

Klik op de button en vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in. Na je aanmelding ontvang je van ons een aanmeldbevestiging. Daarin staan de stappen die je moet ondernemen om je inschrijving definitief te maken.

Lees hier de algemene voorwaarden, bijvoorbeeld over hoe het werkt als je onverwacht verhinderd bent. Je gaat akkoord met de voorwaarden door het aanmeldformulier in te vullen en te verzenden.