Techniek voor vrijwilligers

Leer de basis van licht- en geluidstechniek tijdens deze gratis KEES-training voor cultuurvrijwilligers. Oefen met het gebruik van kabels, lampen en microfoons, zonder dat het publiek er last van heeft!

 

Techniek voor vrijwillers

Leer de basis van licht- en geluidstechniek en ga aan de slag met kabels, lampen en microfoons.

Sta je met je handen in het haar als er aan je gevraagd wordt om een XLR-kabel te pakken? Vraag je je af hoeveel apparatuur je kunt aansluiten op dat ene stopcontact? Na het volgen van de training Techniek voor Vrijwilligers is dit gesneden koek. In deze veelzijdige training krijg je niet alleen theorie, maar leer je ook praktische vaardigheden, zoals kabels rollen. Ideaal voor vrijwilligers die meer willen weten over de basis van licht- en geluidstechniek.

AANMELDEN

Meld je aan via onderstaande knop. Vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in. Wij lezen graag waarom je de training wilt volgen en waar je het voor gaat gebruiken. Vergeet ook niet te vermelden waar je vrijwilligerswerk doet of hebt gedaan. Na je aanmelding ontvang je van ons een aanmeldbevestiging en de laatste details. Tot in januari!