KEES houdt van vrijwilligers en van cultuur, daarom halen we graag het beste in (jouw) cultuurvrijwilligers naar boven. Als je goed met je vrijwilligers omgaat, hebben ze meer plezier in hun werk, presteren ze beter en doen ze vaker vrijwilligerswerk. Wat wil de cultuursector nog meer!

Maar werken met vrijwilligers is een vak. Hoe werf, bind, steun en bedank je ze? Daarom ondersteunen we de inzet van vrijwilligers bij jouw organisatie. KEES werkt met ervaren vrijwilligerscoördinatoren, trainers en andere professionals uit de culturele sector. Zij helpen je rondom je vrijwilligersbeleid op onderstaande gebieden.

TRAININGEN OP MAAT

Als je je team beter wilt maken in hun werk en tegelijkertijd een leuk bedankje wilt geven, vraag KEES dan om een training op maat! De trainingen zorgen voor meer professionaliteit, betrokkenheid én werkplezier. En dat komt je organisatie natuurlijk weer ten goede.

Het aanbod is uitgebreid: van locatiemanagement en bakwagen rijden tot vrijwilligers aansturen en gastvrijheid.

Lees er meer over

VRIJWILLIGERSWERVING

Dagelijks stuiten enthousiaste vrijwilligers op een passende klus via de KEES-vacaturebank en social mediakanalen. KEES rekent een kleine vergoeding voor het plaatsen van een oproep op de KEES-vacaturebank en socials. Voor organisaties die 100% uit vrijwilligers bestaan is de KEES-vacaturebank gratis.

Info vacature plaatsen

KEES Academie

Coördineer jij vrijwilligers in de culturele sector, bijvoorbeeld bij een poppodium, theater of museum? Wil je graag groeien in je vak? Dan is de KEES Academie er voor jou.

info KEES Academie

ADVIES

Heb je specifieke vragen over vrijwilligersbeleid, wil je tips voor het aansturen op de vloer of kun je wel wat inspiratie gebruiken voor de jaarlijkse vrijwilligersmiddag? KEES geeft advies. Huur KEES in voor een uurtje brainstormen of voor langere trajecten, zoals (ondersteuning bij) het opzetten van nieuw vrijwilligersbeleid. Mail ons waar je mee zit en je hoort snel van ons.

Mail ons

COÖRDINATIE

Wil je coördinatie met beleid, goede aansturing en betrouwbare vrijwilligers? Besteed (een deel van) je vrijwilligerscoördinatie dan uit aan KEES.

Meer info

KEES BOUWT

Sommige jongeren hebben wat extra hulp nodig bij het doen van vrijwilligerswerk. Mogelijk levert het ze de wereld op. Dat vinden we mooi! Jij ook? Sluit je dan aan als partner of opdrachtgever en profiteer.

Lees meer

VEILIGHEIDSMATERIALEN

Heb je vrijwilligers die werken in de op- en afbouw, transport of podiumtechniek? Als organisatie ben je verplicht om ervoor te zorgen dat ze dit veilig doen. Goed nieuws: KEES verhuurt een veiligheidspakket met daarin materialen waarmee je je team met een gerust hart aan het werk zet!

Aanvragen

Kees-coach

Veel culturele initiatieven draaien 100% op vrijwilligers. Ze werken in diverse teams, op projectbasis of structureel. Ben of ken jij zo iemand en wil je deze held graag wat extra’s geven? Regel dan een gratis KEES-coach!

Een professionele KEES-coach deelt zijn ervaring, netwerk, tips & tricks om vrijwilligers te inspireren en verder te helpen.

Meer info