Impacttraining

Coördineer jij vrijwilligerswerk in de culturele sector, bijvoorbeeld bij een poppodium, filmhuis, bibliotheek, theater of museum? En wil je graag groeien in je vak? Dan is de KEES Academie er voor jou. De KEES Academie biedt intervisie, workshops en de Impacttraining voor vrijwilligerscoördinatoren in cultuur.

Aanbod KEES Academie

"Impacttraining: Een leerzame training waarbij veel ruimte is om te oefenen met verschillende typen gesprekken die je kunt hebben in je rol als coördinator. Daarnaast worden verschillende theorieën behandeld over bijvoorbeeld communicatie, feedback geven, verschillende posities die je zelf in gesprekken in kunt nemen en hoe je goed kunt luisteren.

De training heeft een goede balans tussen enerzijds theorie behandelen en anderzijds zelf aan de slag met verschillende casussen waarin je gesprekken gaat oefenen."

Eveline Dijkhuizen, Taalhuiscoördinator in Bibliotheek Lek-IJssel

"IS jouw vrijwilligerscoördinator toe aan een volgende stap naar professionaliteit? of wil jij die stap in jouw organisatie zetten om de deskundige te worden voor vrijwilligers in jouw organisatie en wil jij groeien als professional dan is de impacttraining van KEES wat je zoekt!"

Gijs Bernard, KEES

"Ik heb deze training al aangeraden aan een aantal mensen in mijn omgeving. Met name het reflecteren op je eigen gedrag/functioneren is erg waardevol."

Trudy, Voorleesexpress bibliotheek Lek & IJssel

"Ik vond de training ontzettend waardevol, het heeft me heel veel inzicht gegeven in mijn manier van communiceren en handvatten om een betere vrijwilligerscoördinator te zijn."

Judith, vrijwilligerscoördinator Kubus