Verhuur veiligheidsmateriaal

Heb je vrijwilligers die werken in de op- en afbouw, transport of podiumtechniek? Als organisatie ben je verplicht om er voor te zorgen dat ze dit veilig kunnen doen. KEES verhuurt een veiligheidspakket met daarin materialen waarmee je vrijwilligers met een gerust hart aan het werk zet. Hieronder stel je zelf je pakket samen.

Veiligheidslaarzen zijn van het merk De Maxguard en voldoen aan de S3-norm.

Een veiligheidspakket (schoenen & handschoenen) kost € 13,75 ex btw per stuk, per week.

We verwachten graag uiterlijk 5 werkdagen voor het evenement de reservering, zodat we voldoende tijd hebben om een afspraak te maken voor het bezorgen of afhalen.

 • Naam organisatie, contactpersoon, adres en e-mailadres. Evt. aanvullende informatie die op factuur vermeld moet worden.
 • Je haalt de materialen op en levert ze (schoon) in bij het KEES-kantoor (Europalaan 2, Utrecht). We stemmen hier in overleg data voor af.

  Vermeld de periode waarin je de materialen wilt gebruiken.

 • Geef hieronder aan hoeveel laarzen/schoenen per maat je wilt huren.
  Let op: mogelijk is een deel al verhuurd, we laten je dit z.s.m. weten.
 • Voor teruggebrachte laarzen die niet schoon zijn, rekent KEES € 10 euro exclusief btw schoonmaakkosten per paar. De vervangwaarde bij schade of verlies is € 110 euro exclusief btw per paar. Voor handschoenen is dit € 15 euro exclusief btw.

  Lees hier de algemene voorwaarden die horen bij deze overeenkomst.

  KEES maakt een huurovereenkomst op. Hierin staan alle gemaakte afspraken, inclusief algemene voorwaarden. Je tekent de overeenkomst als je de veiligheidspakketten ophaalt. Vink hieronder aan dat je akkoord gaat met de voorwaarden en maak je bestelling definitief.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.